12-07-11

Dag 9: Ruyeres - Rustdag - 10 juli

Dag 9: Ruyeres : 0 km – 0 hoogtemeter

 

Gisteren hebben we de verjaardag van tante Cecile gevierd met champagne en lekker eten.  Het was heerlijk weer en we voelden ons "als God in Frankrijk".  We hebben hier een zwembad, een ping-pongtafel, een badmington-net, een hele wei, paarden en koetjes in de buurt en velden.  De kinderen amuseren zich samen met Evert en Roeland (kleinkinderen van nonkel Roger en kindjes van Rob en Inge). Voor de rest is het hier superrustig en als dan 's avonds de zon ondergaat over de velden kan je het niet beter hebben!!!!!tent.jpg

Voor de verandering had Patrick het tentje opgesteld en hebben wij (Chris en Patrick) in de vrije natuur geslapen. We zijn wel in de regen wakker geworden.  De mannen hebben vandaag een rustdag en hebben dus wat kunnen uitslapen (allé, onze Guy toch want die lag lekker droog in de mobil-home.)

’s Morgens, na allemaal eens goed uitgeslapen te hebben, genoten van een heerlijk ontbijt. In de voormiddag waren de weergoden ons niet zo goed gezind. Veel regen. Wat doe je dan ja, samen een gezelschapsspel spelen. Ook iets om van te genieten. Toen het ongeveer middag was begon de zon heel veel moeite te doen. En ja, als ze er was, was het ineens heel warm. Zalig genieten in het zwembad. Tussen alle bezigheden door draaide het wassalon op volle toeren.

Toen de avond viel hebben we nog heerlijk genoten van spaghetti en een lekker glaasje (glaasjes) wijn. Toen het tijd werd om te gaan slapen zijn onze meisjes echte avonturiers geweest en hebben ze in de tent geslapen. Natuurlijk na enkele uren te lang gebabbeld te hebben vielen ze in slaap.

Kortom anderhalve dag rust was welkom en heeft voor ieder van ons deugd gedaan.

07:36 Gepost door Lut De Cremer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.