06-07-11

Dag 2 Givet-Ambonnay 3 juli

Hoi iedereen,

Hier eens wat nieuws uit het warme Frankrijk.

DAG 2:  Givet-Ambonnay

dag2 [1024x768].JPGDe tweede dag reden onze sportieve mannen naar Ambonnay. Na een welverdiende nachtrust zijn ze via de Maas , waar het overigens wondermooi was, naar Charleville Meziére gereden. Van daaruit is hun tocht verder gegaan naar Rethel. In Juniville hebben we dan met onze mannen afgesproken om onze slaapplaats te bepalen. Dit is dan uiteindelijk Ambonnay geworden.

Het was een warme, zware dag. Toch brachten ze het wederom tot een goed einde. We sliepen bij een wijnboer. Jaja een champagneboer. We mochten proeven en ook al hadden onze mannen het al heel warm , na zo’n glaasje champagne op een nuchtere maag waren ze bijna aan het zingen.

De “volgwagen” heeft ook een aangepast programma. Wij hebben ’s middags zalig genoten van een picknick aan een meer. En gelachen dat we hebben. Er  waren vissers met high tech vislijnen. Deze gaven een signaal wanneer ze  een vangst hadden. Dan haalden ze vangst op door heel snel en vrij lang de roei in te halen. Maar, wanneer ze bijna de vangst van de roei konden doen viel de vis terug in het water en dit niet één keer. Lachen man ....

We moeten af en toe wel eens een extra toerke doen rond het rondpunt om de juiste richting te vinden maar we geraken steeds op de eindbestemming.

Voor de statistieken :  Afstand 191 km en 1100 hoogtemeters

07:48 Gepost door Lut De Cremer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.