01-06-11

Dag 3

baaien kustweg [800x600].JPG

Hoi allemaal,

Deze morgen opgestaan met stralende zon. Dat beloofd weer een zeer mooie dag te worden.

Na een zeer uitgebreid ontbijt zijn we tegen 12 u toch nog op onze fiets geraakt. Na de afdaling van de 'rocca de malvet' zijn we naar 'sante felui' en de kustweg naar 'Tossa de mar' gereden onder een stralende zon.Na 25 km zijn we dan in 'tossa' aangekomen. Op het plaatselijke strand hebben we ons dan neergezet en enkele drankjes
genuttigd. Dik tegen onze zin zijn we dan terug op onze byciclette gesprongen om naar 'llagostella' te fietsen. Met het mooie weer en het gezellige strand in ons achterhoofd is de bewolking komen opzetten en is de zon verdwenen. In 'llagosterra' hebben we dan besloten om onze tocht aan te passen en de achterkant van 'casa de malavella' te beklimmen om dan af te dalen naar 'calonge' en verder naar 'palamos te' rijden. Daar is het weer dan omgeslagen en is het beginnen waaien en regenen.

Niet goed voor de moraal als je geen extra kledij mee hebt. In 'platja d'arto' hebben we dan bij Sasja een koffie gaan drinken om terug een beetje warm te krijgen.
Het laatste stuk hebben we besloten om de 'rocca de malvet' langs de achterkant te beklimmen.

Een loodzware klim van +/-9 5 km waarvan het grootste gedeelte tegen 17%.
De weersvoorspellingen voor de volgende dagen zijn niet zo schitterend. toch maar hopen dat de zon haar werk zal doen want we hebben nog enkele mooie en lange tochten gepland.

Je hoort het al, vandaag is een beetje een rustdag geworden.

Op de gps staat 89 km met 1576 hoogtemeters. 

Groeten vanuit 'San Cristina'

 

22:30 Gepost door Lut De Cremer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.