15-05-11

Voorstelling van de Compostella-boys

Vleugels,Hoop,compostella,

Ik ben Guy Van Goubergen (links) samen met mijn vrouw Els en mijn 2 schatten van dochters Carolien en Anne-Sophie woon ook ik in Vosselaar.
Ikzelf ben een wielerliefhebber en deed dan ook al heel wat kilometers in mijn eentje naar het werk of gewoon bij ons in de omgeving.
Toch had ik altijd die droom om eens naar Compostella te fietsen.

De Organisatie van Vleugels van hoop was mij echter al een tijdje bekend , mijn allerliefste schoonmama (oma) Hilde zit mee in het bestuur.
Op een gezellige winteravond is dan eigenlijk het plan, dat toen nog helemaal nog geen plan was, ontstaan.
Ik zou fietsen voor het goede doel.
Natuurlijk kwam direct de bezorgdheid van mijn vrouwtje : "Je kan zoiets niet alleen doen hé!"
Dus ging ik op zoek naar iemand die met mij dit avontuur wilde aangaan.
Het moest iemand zijn die ofwel ook gewoon was om te fietsen of iemand die zich een heel jaar actief wilde voorbereiden.
En natuurlijk moet je wel iets te vertellen hebben tegen mekaar als je een dikke drie weken met elkaar gaat fietsen.

Dus begon ik een zoektocht naar een compagnon. Dat moest iemand zijn die geen uitdaging uit de weg gaat , iemand waar je goed mee kan opschieten , enz. Dit was voor mij een zeer gemakkelijk opdracht. Er was op dat moment maar één iemand die aan deze critreria zou kunnen voldoen.
Alleen moest hij maar ja antwoorden op de vraag om mee te doen. Gelukkig heeft hij dat ook gedaan. Onze Patrick is meteen op de kar gesprongen wat voor
mij een hele opluchting was. Anders zou het project Compostella zeker enkele jaren in de diepvriezer zijn beland.


Het vervolg is iedereen waarschijnlijk wel bekend : trainen, samenkomen om route voor te bereiden en natuurijk veel lachen!!!
Hopelijk heeft iedereen nu een beter zicht over wie ik ben.

Guy

Ik ben Patrick Vermeulen (rechts) en woon in Vosselaar met Chris en onze 2 kinderen  Anil en Nissy.  Toen Guy met de plannen naar boven kwam om met de fiets naar Compostella te rijden voor " Vleugels van Hoop",  vroeg ik of ik mee kon rijden.  Guy was direct enthousiast en we konden starten met de voorbereidingen.   

Ook vind ik de link die gemaakt wordt  met  het engagement naar " Vleugels Van Hoop"  toe  heel belangrijk . Als door deze actie  het leven van mensen verbetert, is dit de inspanning waard.  Ik ben ook  geëngageerd in Oxfam wereldwinkel Vosselaar vzw, Vosselaar Fairtradegemeente  en de Vosselaarse adviesraad voor ontwikkelingssamenwerking. "


Patrick
 

COMPOSTELLA HERE WE COME!!!!!

10:06 Gepost door Lut De Cremer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hallo,
kan het dat je dochter een beertje is vergeten in de mobilhome, heb het gevonden
groeten, nele

Gepost door: nele | 18-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.